Reizende camping-old

de Camphanen over ons
De camphanen popup camper
De camphanen camperen in een busje
De Camphanen
De Camphanen de locatie
de camphanen contact
de camphanen reserveren
de camphanen popup camping gitaar
De Camphanen vraag en antwoord
De Camphanen
de Camphanen over ons
de camphanen reserveren
de camphanen popup camping gitaar
De Camphanen de locatie
De Camphanen vraag en antwoord
de camphanen contact
De camphanen popup camper

een week lang een ander leven.

De Camphanen komen met een kakelvers concept. En wat voor één: een reizende camping! De Camphanen groeien elk jaar door naar een nieuwe locatie. Kortom: die mentale roadtrip waar we allemaal zo graag in willen springen. Verse mensen, kampvuur, natuur, en dat allemaal in de camper van je dromen. Die staat bij je inchecken al op je te wachten, uitgestald en wel. Plof neer, of verken de camping, die meer biedt dan een mooie staplek. En aan het eind van de week? Dan hoef je niets anders te regelen dan je eigen spulletjes. Jij reist door naar je eigen leven… en de camper? Die wacht geduldig in de hoop je in de volgende editie op een andere plek weer te ontmoeten.

Dit jaar strijkt onze reizende camping neer in recreatiegebied De Groene Heuvels in Ewijk vlak bij Nijmegen. Van 18 juli tot en met 26 september staan onze campers op een prachtig terrein aan een recreatie plas. We zijn nog druk bezig met de invulling van het programma maar bieden jullie al de mogelijheid om een stek te boeken.

een week lang een ander leven.

De Camphanen komen met een kakelvers concept. En wat voor één: een reizende camping! De Camphanen groeien elk jaar door naar een nieuwe locatie. Kortom: die mentale roadtrip waar we allemaal zo graag in willen springen. Verse mensen, kampvuur, natuur, en dat allemaal in de camper, caravan of tent van je dromen. Die staat bij je inchecken al op je te wachten, uitgestald en wel. Plof neer, of verken de camping, die meer biedt dan een mooie staplek. En aan het eind van de week? Dan hoef je niets anders te regelen dan je eigen spulletjes. Jij reist door naar je eigen leven… en de camper? Die wacht geduldig in de hoop je in de volgende editie op een andere plek weer te ontmoeten.

Dit jaar strijkt onze pop-up-camping neer in recreatiegebied De Groene Heuvels in Ewijk vlak bij Nijmegen. Van 18 juli tot en met 26 september staan onze campers op een prachtig terrein aan een recreatie plas. We zijn nog druk bezig met de invulling van het programma maar bieden jullie al de mogelijkheid om een stek te boeken.

Wat kun je verwachten op De Camphanen?

Bij De Camphanen hoef jij je eigenlijk alleen maar druk te maken om een schone onderbroek! Wat hebben wij dan voor je geregeld?! Bij aankomst heb je een heerlijk opgemaakt bedje in een steriele accommodatie. In de koelkast staat een koud biertje op je te wachten zodat je daarmee kan neerploffen in je heerlijk zitje buiten op je eigen erf. Koken hoeft niet maar kan wel, gewoon in een pan of lekker BBQ'en. Niet te vergeten natuurlijkbij je accommodatie heb je een privé douche en WC. In onze accommodaties komt de onbezorgde vakantie met je gezin helemaal goed!

Wie zijn de Camphanen?

Hoe de reizende camping De Camphanen is ontstaan? Dat is eigenlijk heel snel en vooral heel onverwachts gegaan. Victor en Sander zijn namelijk geen vrienden vanaf de basisschool, zoals je misschien zou denken. Maar zij leerden elkaar een paar weken voor het Camphanen-avontuur kennen, toen Victor bij Sander langskwam om aan zijn busje te sleutelen.

Victor was zijn bedrijf Camphaan al begonnen, toen hij met zijn gezin een jaar aan het reizen was door Europa in een DAF stadsbus. Onderweg hielp hij anderen met het opknappen van busjes. Deze handige Harry bleef ook in Nederland actief en zo kwam hij bij Sander terecht. Het is de droom van Sander om met zijn gezin te reizen door Europa en om zijn busje ‘’ready to go’’ te maken, schakelde hij Camphaan Victor in. Tijdens het sleutelen kwamen ze erachter dat ze wel heel veel gemeen hadden; een liefde voor campers, reizen, het gezinsleven en vooral heel veel avontuur. Een paar biertjes later was de reizende camping De Camphanen geboren. Een initiatief dat uit pure enthousiasme en liefde voor campers is ontstaan.

Met De Camphanen willen ze allebei anderen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het camperleven. Uiteindelijk willen zij ook campers verhuren en camper-makelaar worden. Voor nu staat er in ieder geval een fantastische campervaring op de planning deze zomer. Na de zomer komt er vast en zeker ook een wintereditie van De Camphanen. Waar deze dan neerstrijkt…? Het scouten van de locatie is al begonnen. Let the campventure begin!

Veel gestelde vragen

1Wat is de locatie van De Camphanen?
De Camphanen bevindt zich in natuurgebied De Groene Heuvels, het adres is Ficarystraat 9 in Ewijk.
2Wat zijn de Corona richtlijnen op De Camphanen?
Wij houden de wijzigingen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Voor nu zijn onze richtlijnen als volgt:
  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken je dringend deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen
  • Alle gasten worden dringend verzocht gepaste afstand (1,5 meter) te houden tot andere gasten en de medewerkers van De Camphanen
  • Sanitair is privé beschikbaar bij elke accommodatie, zorg er ook voor dat deze alleen door jezelf gebruikt wordt
  • Vanaf 1 juli geldt als het goed is een maximum van 100 personen samen bij de eetgelegenheid en de activiteiten. Wij zullen dan ook zorgen dat er nooit meer mensen op 1 specifieke locatie tegelijk zijn
  • Het zwemmeer is gewoon toegankelijk, houdt er alleen rekening mee dat ook daar de 1,5 meter regel van toepassing is
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren
Additionele richtlijnen De Camphanen
  • Werknemers werken zoveel mogelijk contactloos, indien niet mogelijk hebben ze de beschikking over beschermende kleding en mondkapjes
  • Wij verzoeken iedereen een eigen deurmat van thuis mee te nemen om hygiëne op het eigen erf te kunnen waarborgen
  • Bij gebruik van gemeenschappelijke spullen dient de gebruiker ervoor te zorgen dat het schoon/ gedesinfecteerd geretourneerd wordt
3Wat zijn de in- en uitcheck tijden?
Op zaterdag is het de wisseldag, om 11:00 uiterlijk check je uit en vanaf 15:00 kan je inchecken.
4Is De Camphanen bereikbaar met het openbaar vervoer?
De Camphanen is niet heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer, wat wij wel voor je kunnen doen is je ophalen bij een station in de buurt.
5Kan ik mijn huisdier meenemen?
Huisdieren kunnen op aanvraag mee, hierbij geldt dat een aantal voertuigen wat meer geschikt is dan andere voor huisdieren. Dit bespreken we graag samen met je om tot een mooi plekje te komen.
6Kan ik een rondje rijden met mijn accommodatie?
Dat zou leuk zijn, maar helaas. Wij hebben het terrein ingericht met allemaal toffe accommodaties en eigen erfjes dat het niet mogelijk is een rondje te rijden
7Kan ik mijn boeking annuleren?
Je kunt je boeking annuleren, kijk voor de exacte voorwaarden even naar onze algemene voorwaarden.
8Contact gegevens
Voor vragen en/of opmerkingen kan je ons e-mailen op: info@decamphanen.nl of bel ons op: +31623224149

Kraai naar ons!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.